Ga naar Baets hompage | walking floors, afval transport, kunstmest verkoop
  Nederlands Deutsch English
U bevindt zich hier: Home / Transport
  Transport  
 
Bulletpoint: Container/ huifvervoer Container/ huifvervoer
Bulletpoint: Steilladen of verticaal laden Steilladen of verticaal laden
Bulletpoint: rail- en water vervoerail- en water vervoer Rail- & water vervoer
Bulletpoint: Douanefaciliteiten Douanefaciliteiten
Offerte aanvraag
Snel een offerte
nodig? Bel ons op
en wij sturen u
spoedig een offerte.

T +31(0)495 65 12 24
Bel voor een offerte!

Transport

Het bedrijf Baets levert een totaal pakket in logistieke dienstverlening. Goede logistieke dienstverlening is een kwestie van professioneel samenspel tussen mensen en middelen. Wij hechten dan ook veel waarde aan een goed personeels- én investeringsbeleid. Wij maken hierbij gebruik van een moderne vloot en moderne technieken zoals steilladen/ verticaal laden van 20ft en 40ft containers, barge- en railvervoer. Naast transport, op- en overslag kunnen wij ook de benodige douaneformaliteiten voor u verzorgen zodat u zeer efficiënt kunt werken.

Baets B.V. is gespecialiseerd in het transport van afval- en recyclingmateriaal door geheel Europa. Wij zijn in het bezit van afvaltransportvergunningen voor Nederland, België, Luxemburg en Duitsland voor materialen van de Europese Afvalstoffenlijst (EURAL). Tevens hebben wij speciale containers voor het vervoer van ADR-plichtige afvalstoffen. Ons centraal gelegen bedrijfsterrein in Kelpen-Oler leent zich daarbij uitstekend als op- en overslagstation voor containers en Big Bags.


Container/ huifvervoer

De transportactiviteiten van Baets B.V. zijn veelzijdig. We verzorgen het  transport van recyclingmateriaal waaronder papier, metalen, hout, grondstoffen e.d. in open containers van 20m³ tot 45m³. Daarnaast hebben we ook vloeistofdichte containers met en zonder schuifdaken voor speciale goederen en ADR goederen alsook containers met ingebouwd ontwateringsysteem. 

Wij verzorgen transporten met:

• Open containers
• Zeecontainers
• Huif- of open vrachtwagens
• Walking Floors


Steilladen/ verticaal laden van 20ft/40ft containers. Bel voor een offerte!Steilladen of verticaal laden

Steilladen of verticaal laden is bedoeld om zeecontainers op een eenvoudige manier maximaal te beladen met los gestorte goederen zoals Ferro/Non ferro, kunststoffen, papier e.a.. Met onze kiepinstallaties zetten wij de container verticaal, waarna deze van bovenaf kan worden beladen.

We kunnen op iedere gewenste locatie zowel
20ft als 40ft zeecontainers, dv of hc steilladen.Rail- & water vervoer

Naast transport over de weg kunnen wij ook transport over water of rail verzorgen. Hierbij wordt er direct vanuit een haventerminal, distributiecentrum en/of productielocatie geladen in zeecontainers door geheel Europa. Zowel horizontaal als verticaal (steilladen). De vracht is dan gereed voor verder vervoer per barge of rail met aansluiting naar de desbetreffende zeehaven.


Douanefaciliteiten

Wij kunnen exportdocumenten met bijbehorende vervoersdocumenten van goederen die de EU verlaten voor u verzorgen. De elektronische aangifte wordt via CustomsControler naar de Douane gestuurd.
 
Baets Handel & Transport | Copyright 2010 | Design: Buro Beeldvang