Ga naar Baets hompage | walking floors, afval transport, kunstmest verkoop
  Nederlands Deutsch English
U bevindt zich hier: Home / Bedrijf / Historie
  Bedrijf  
 
Walking Floors, Afval transport, Kunstmest verkoop. Alles op 1 adres! | Bel voor een offerte! Alles op één adres
Historie, vanaf 1980 handelt Baets in diervoeders zoals: bierborstel en perspulp Historie
Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden
Offerte aanvraag
Snel een offerte
nodig? Bel ons op
en wij sturen u
spoedig een offerte.

T +31(0)495 65 12 24
Bel voor een offerte!

Historie

Marc Baets eigenaar van Baets sinds 1996. Verkoop en handel in bierborstel, perspulp, industriële diervoeder productenBaets Handel en Transport is van oudsher een familiebedrijf gestart door Baets-Brinkmans ca.1900 als café met kolenhandel naast het spoor aan de Kelperweg te Kelpen-Oler.

In 1925
wordt het bedrijf door Baets-Meevis overgenomen die de bloeiende onderneming voortzetten. Het bedrijf ontwikkeld zich steeds meer in de richting van brandstof- en fouragehandel, aanvankelijk gericht op de agrarische sector in de nabije regio.

De oudste auto van Baets Handel en TransportIn 1953, het jaar van de watersnoodramp, wordt gestart met de productie van stromatten die gebruikt worden om de structuur van de dijken te verstevigen. Later worden deze stromatten ook verwerkt als matten voor het duiventransport.

Vanaf 1960
wordt het stokje overgenomen door de 3 gebroeders Baets die in 1962 het café sluiten. De handel in met name kolen, brandstof en stro groeit.

in 1980 is de verkoop & handel uitgebreid met industriële diervoeder producten zoals bierbostel en perspulp.

In 1989 wordt er gestart met het transport van los gestort materiaal en geleidelijk aan gaat het bedrijf zich specialiseren in het transport van afval- en recycling materiaal. Het wagenpark bestaat dan uit 5 vrachtwagens en 2 tankwagens.

In 1996 wordt het bedrijf overgenomen door Marc Baets. Door een nauwe samenwerking met collega transporteurs kan het moderne bedrijf van vandaag, permanent beschikken over een wagenpark van 16 eenheden en een uitgebreide opslagcapaciteit.

Baets Handel en Transport is in 4 generaties gegroeid tot een gezond en ondernemend bedrijf waarmee het plezierig zaken doen is. 
Baets Handel & Baets Transport | Copyright 2010 | Design: Buro Beeldvang